Enligt ”Corriere dello Sport” är Juventus nye tränare Thiago Motta mycket optimistisk inför Arsenals vänsterback Kiviol och hoppas att laget kan värva den unge polske försvararen i sommar. Samtidigt har AC Milan också visat stort intresse för Chiviol och det väntas bli en hård transferstrid i sommar.

Chiviols kontrakt med Arsenal går inte ut förrän 2028. Förra säsongen spelade han 30 gånger för Arsenal och gjorde 1 mål och 3 assist. Hans enastående prestation och stabila defensiva förmåga har uppmärksammats av många rika klubbar. köp matchtröjor För närvarande är Chiviols överföringsvärde cirka 30 miljoner euro.

Juventus återuppbyggs aktivt efter en mindre än idealisk säsong. Efter att tränaren Thiago Motta tillträdde satte han sig för att bygga ett mer konkurrenskraftigt lag. Introduktionen av unga och potentiella spelare är Juventus högsta prioritet, och tillägget av Chiviol kommer att injicera nytt blod i lagets försvar.

AC Milan har också ett stort intresse för Chiviol. Milan har presterat bra under de senaste säsongerna och de hoppas kunna förbli konkurrenskraftiga genom att ta in unga och lovande spelare. Chiviols mångsidighet och konsistens i ryggen gör honom till ett idealiskt mål för Milan.

För Arsenal är Chiviol en viktig medlem av lagets framtid. Trots ett växande intresse för transfermarknaden kan Arsenal inte ha bråttom att lossa den unge försvararen. Arsenals tränare Mikel Arteta har stora förhoppningar om Chiviols framtid. Han hoppas att Chiviol kan fortsätta växa i laget och bli lagets defensiva pelare under de kommande åren.

Spekulationerna kring Chiviols framtid kommer att fortsätta när sommarens transferfönster närmar sig. Juventus och AC Milans intresse har utan tvekan ökat spänningen i detta transferkrig. Oavsett vilket lag Chiviol i slutändan väljer är hans framtid full av förhoppningar och utmaningar. För den unge polske försvararen kommer varje steg framåt att vara en viktig milstolpe i hans karriär.