Manchester United värvar den 25-årige nederländska backen De Ligt från Bayern

Enligt officiella nyheter från Manchester United har Manchester United värvat den 25-årige holländska mittbacken De Ligt från Bayern. De två parterna skrev på kontraktet till 2029, med option på förlängning i ett år. Spelare kommer att bära billiga fotbollströja nr 4.

Under de senaste åren har Manchester Uniteds prestation på försvarslinjen kritiserats Även om de har en grupp erfarna spelare finns det ofta defensiva kryphål, vilket har blivit en av huvudorsakerna till lagets instabila rekord. Med veteranernas pensionering och tillväxten av nykomlingar behöver Manchester United akut en spelare som kan spela en stabiliserande roll i försvaret.

Ankomsten av De Ligt är det rätta valet för Manchester United i detta kritiska ögonblick. Han har inte bara utmärkta defensiva förmågor och är bra på luftkonfrontationer och tacklingar, utan ännu viktigare, han har utmärkt taktisk medvetenhet och ledaregenskaper. Som en 24-årig spelare har De Ligt visat mognad bortom sina år. Hans anslutning kommer att ge Manchester United en perfekt kombination av ungdomlig energi och erfarenhet. Låt oss se fram emot att De Ligt bär en Manchester United tröja och spelar för laget för att starta en ny era.