The Reds har vunnit tre raka försäsongsmatcher under Slaughter.

Efter att Klopp tagit farväl av Liverpool tog han över den svåra och svåra uppgiften som Feyenoord-tränaren Sloter. Under Klopps åtta år som tränare för Liverpool ledde han ”Röda armén” för att vinna högsta utmärkelser som Champions League, Premier League och European Super Cup. Detta gav utan tvekan senkomlingen Sloto en enorm press och motivation.

Fotbollsvärlden är så här, det kommer alltid att finnas möten och separationer. Klopp lämnade Liverpool och Slott kom in i den röda familjen. Slott känner sig oerhört stolt varje gång han ser den här röda Liverpool tröja. Han är ivrig att leda denna röda armé tillbaka till Klopp-liknande ära. I början av den nya säsongen kommer varje lag att starta försäsongsspel. Liverpool fick en bra start på försäsongen genom att besegra Real Betis med 1-0 i sin första försäsongsmatch. De besegrade Arsenal med 2-1 i den andra matchen och Manchester United med 3-0 i den tredje matchen. Laget vann tre raka försäsongsmatcher.

Alla tre försäsongsmatcherna under Slaughter har resulterat i seger. matchtröja fotboll Manchester United, tränat av sin gamla rival Ten Haga, vann ändå med 3 måls fördel. Det här är en seger för Slott och Liverpool-spelarna. Men när starten av den nya säsongen närmar sig har Premier League-klubbar introducerat nya spelare, men Liverpool har inte introducerat några spelare under det här sommarfönstret. Låt oss i alla fall se fram emot vilken typ av gnistor denna ”Röda armé” coachad av Slott kommer att skapa under den nya säsongen.