För traditionella fotbollsmakter är det mest spännande ögonblicket starten på den nya säsongen. Som en av de mest sedda ligorna i världen gick Premier League tidigt in i ett tillstånd av förberedelser. De två giganterna i Premier League, Chelsea och Liverpool, uppnådde båda mycket bra resultat i uppvärmningsmatcherna.

Chelseas match mot Mexikos América gjorde att alla fans bar en Chelsea-tröja i vördnad. Resultatet 3:0 visar Chelseas starka momentum i år. Faktum är att Chelsea föll i en svacka förra säsongen, och deras tränare Maresca var också pressad. Om Chelsea fortsätter att falla i år kommer Maresca sannolikt att möta risken att hamna ur klass. billiga fotbollströja Innan denna storvinst gjorde Chelsea oavgjort mot Wrexham 2:2 och förlorade sedan mot Celtic med 1:4. Marescas tränarposition var i fara, men lyckligtvis kunde denna seger Chelsea återta formen.

Liverpool är uppenbarligen mer förberedda. De besegrade ett annat gigantiskt Arsenal med 2:1 i uppvärmningsmatchen, och hade enkelt besegrat Betis med 1:0 tidigare. Liverpool gjorde två mål i den första halvleken mot Arsenal verkade vara i dåligt skick Det var inte förrän den 41:a matchminuten som Havertz, klädd i en Arsenal tröja, gjorde en tur framför målet. stad.

På grund av Europacupen och några spelare som deltar i OS har båda lagen många huvudspelare frånvarande, men spänningen i spelet är fortfarande spännande. Därefter kommer både Liverpool och Arsenal att utmana Manchester City, den största jätten i Premier League. En stark uppgörelse kommer att bli en spännande match att se fram emot!