Nico Williams, denna begåvade unga spelare, växte snabbt fram och blev en högprofilerad ny stjärna i fotbollsvärlden med sin enastående prestation i det spanska landslaget. Som en enastående vänsterytter, klädd i den spanska matchtröja fotboll nr 17, presterade han inte bara bra i klubbtävlingar, utan visade också sina extraordinära förmågor och potential på den internationella arenan.

Nico Williams uppkomst med landslaget markerar en ny nivå i hans karriär. När han blev uttagen till det spanska landslaget för första gången visade han ett lugn och självförtroende bortom sina år. I konfrontationen med starka lag var Nico inte rädd för press och vann tränarstaben och lagkamraters förtroende med sin enastående prestation. Hans snabbhet och genombrottsförmåga gör honom till ett viktigt vapen för lagets vänsteranfall.

Nico Williams spelstil är full av energi och kreativitet. Han är bra på att använda snabbhet för att bryta igenom försvarslinjer och har starka individuella stridsförmåga. Under sina motståndares hårda försvar kan han alltid hitta möjligheter att slå igenom och skapa hot. Dessutom har han utmärkta passnings- och skottfärdigheter och kan ofta ge viktiga assist eller göra viktiga mål i matcher.