De olympiska spelen 2024 kommer snart. Basket är också en viktig händelse i de olympiska spelen. NBA är basketspelarnas tempel. Många enastående basketspelare från hela världen kan inte vänta med att komma till NBA-ligan, ta på sig denna stolta NBA-tröja och galoppera på NBA-slagfältet.

Många enastående basketspelare från hela världen är stöttepelaren i NBA-ligan. Och när landslaget ringer dem har de inget annat val än att återvända till landslaget. Nyligen besegrade det amerikanska herrlaget i basket det serbiska herrlaget i basket med 105-79 i en olympisk uppvärmningsmatch. USA:s basketlag samlar de bästa basketspelarna i NBA: LeBron James i en Los Angeles Lakers-tröja, Curry i en Golden State Warriors-tröja och Embiid i en 76ers-tröja. De gjorde alla sitt bästa för USA Basketball. Det serbiska herrlaget i basket har bara Nugget Jokic. Det serbiska herrlaget i basket hade faktiskt en fyrhandsdubbeldöd mot den amerikanska herrbasketens all-star lineup.

Det amerikanska herrlaget i basket, som har en all-star lineup, vann tre olympiska uppvärmningsmatcher i rad efter att ha besegrat det serbiska herrlaget i basket. Från och med 2020 har det amerikanska herrlaget i basket vunnit fyra olympiska guldmedaljer i rad och fyra olympiska mästerskap i rad. Detta visar till fullo styrkan och arvet hos det amerikanska herrlaget i basket. Kan USA:s herrlag i basket vinna den olympiska titeln igen i år och uppnå sin femte olympiska titel i rad?