I det engelska landslagets laguppställning finns det två stjärnor som är som gudar: den ena är mittfältsmästaren Bellingham som bär Real Madrid tröja, och den andra är superforwarden Harry Kay som bär Bayern München tröja. När de tog på sig de vita tröjorna från Englands VM 2024 blev de de mest heroiska krigarna på den engelska fotbollsplanen.

Bellingham, den 21-årige talangfulla mittfältaren, kom till Real Madrid från Borussia Dortmund för en övergångssumma på 180 miljoner euro. Under sin första säsong med Real Madrid hjälpte Bellingham laget att vinna dubbla mästerskapen i La Liga och Champions League med sin enastående prestation. Han bevisade med sin styrka att han var fullt värd den skyhöga övergångssumman.

Samtidigt lyser 31-årige Harry Kane också i Bayern München. Bayern värvade den engelske anfallaren från Tottenham Hotspur för häpnadsväckande €100 miljoner. Kane vann den europeiska guldstöveln med 36 ligamål under sin första säsong i Bayern. Den enastående anfallaren har dock aldrig vunnit några troféer under sina 12 år i Tottenham. Även om han flera gånger har missat Bundesliga-mästerskapet i Bayern, tillät detta utan tvekan Kane att hitta nya utmaningar och motivation i den nya klubben.

Ridån för Europacupen 2024 i Tyskland har börjat, och det engelska landslaget har presterat bra i den ena matchen efter den andra. Men med fullt stöd från spelare som Bellingham och Harry Kane var Englands resultat i gruppspelet inte tillfredsställande. Det var först i kvartsfinalen mot Slovakien som England kom till sin rätt. Bellinghams overheadspark och Kanes nick hjälpte England att besegra Slovakien och ta sig vidare till kvartsfinal i Europacupen.

Denna seger väckte de engelska fansens önskan om EM-titeln på nytt. Trots att England har deltagit i Europacupen många gånger och har många utmärkta fotbollsspelare har de aldrig vunnit mästerskapet. Den här gången sopade England kvartsfinalen med sin enastående prestation. I semifinalen kommer det engelska landslaget att möta utmaningen från det schweiziska landslaget. Kan vi fortsätta att vända utvecklingen och skapa mirakel för England? Detta är frågan i huvudet på alla fans och deras mest brinnande förväntningar.