Aaron Rodgers har varit borta i nästan ett år på grund av en akillessenskada. Den här gången tog han inte på sig en NFL-tröja för träning, utan valde att resa för att återhämta sig från skadan. Efter att ha spelat endast fyra matcher under säsongen 2023, återfick Aaron Rodgers gradvis sin mentalitet genom träning. Även om han ännu inte har spelat officiellt för New York Jets, har fansen alltid haft förtroende för hans förmåga. När skadan slog till kände Rodgers sig som en syndare för en tid.

Rodgers har alltid haft ett djupt intresse för den egyptiska kulturen och hoppas kunna använda denna lågsäsong för att anpassa sitt tänkesätt. Under de senaste fem åren verkar Rodgers ha lidit av slutspelets förbannelse och har kämpat för att uppnå idealiska resultat. Egypten är en helig plats, och Rogers hoppas verkligen kunna förändra sitt öde här. Även om hans frånvaro från träningen anses vara en oförlåtlig frånvaro, insisterar New York Jets på att det inte kommer att påverka hans prestation med laget.

New York Jets är fortfarande säkra på Rodgers, vilket ger honom frihet att planera sina aktiviteter utanför säsongen. När han gick med i Jets 2023 drabbades Rogers av den allvarligaste ledbandsslitan i sin karriär. Nu när säsongen är över är Rogers prestation efter hans återkomst mycket efterlängtad. New York Jets tror på hans förmåga, och fansen kan bara vänta tålmodigt på det ögonblick han lyser på planen igen.